Praktijklessen Schakelwagen & Automaat

Praktijklessen Automaat / Schakel in omgeving Hilversum

(indien nodig aangepast aan u handicap)
Je rijbewijs halen bestaat voor een groot deel uit praktijklessen. Dit kan in een automaat, maar ook in een schakelwagen. Indien nodig aangepast aan uw handicap. Onze praktijklessen zijn volgens de Nieuwste Norm 2012 van het CBR.

We proberen de sfeer in de auto zo ontspannen mogelijk te houden. Toch zal er elke les hard gewerkt moeten worden. Je wilt immers toch zo snel mogelijk het examen halen om zelfstandig de weg op te kunnen gaan in een automaat of schakel in bijvoorbeeld de omgeving van Hilversum. Waar je examen gaat doen wordt in overleg met je rij instructeur besloten, deze worden gehouden in bijvoorbeeld:

Praktijk-Examen in : Regio Flevoland Eemnes of Amsterdam
Praktijk-Examen in : Noord holland Amsterdam of Eemnes
Praktijk-Examen in : Utrecht Utrecht of Leusden
Praktijk-examen in : Regio Limburg Roermond, Weert, Horn, Venlo

Tijdens onze lessen in een automaat of schakelwagen blijven we zeker niet alleen in het examengebied rijden. Zodra je je rijbewijs hebt, blijf je toch ook niet alleen in dit gebied rijden? Bel ons gerust op het nummer 036-52 95 420 voor een afspraak of een vraag.

Werk- en rijgebied tijdens onze lessen in een automaat of schakel

Door veel verschillende verkeerssituaties in een groter gebied aan te bieden, krijg je meer bagage mee. Hierdoor krijg je veel meer verkeersinzicht en heb je tijdens het praktijkexamen minder stress. Wij bieden daarom ook dagtochten aan.

Bij Verkeerschool van den Pangaard heb je in principe altijd dezelfde instructeur of instructrice. Maar tijdens je opleiding kun je een les van een andere instructeur krijgen. Dit kan je zien als een soort proefexamen. Tijdens deze les wordt er gekeken naar hoever je bent en hoe je in een dergelijk situatie reageert. Echter houden wij zo ook de instructeurs scherp.

Onze praktijklessen worden gegeven in een Toyota Yaris schakel of Toyota Aygo automaat of in een Toyota Aygo automaat aangepast aan uw handicap.

Regio : Flevoland / Noord Holland / Utrecht : o.a.

Almere, Leystad, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Baarn, Soest, Bilthoven, Hilversum, Weesp, Diemen, Amsterdam – Zuid-Oost, Amsterdam, Amstelveen. (buiten dit werkgebied alleen mogelijk op aanvraag waarbij u rekening moet houden met een hogere lesprijs i.v.m. de afstand)

Regio Limburg :

een Toyota Aygo schakel in o.a. : Limburg : o.a. Roermond, Weert, Horn, Venlo(buiten dit werkgebied alleen mogelijk op aanvraag waarbij u rekening moet houden met een hogere lesprijs i.v.m. de afstand)