Rijlessen voor ouderen in Almere

Rijlessen voor ouderen Almere.

Ben je er nooit toegekomen om je rijbewijs te halen, maar zou je dit wel graag willen? Rijschool van den Pangaard biedt rijlessen voor ouderen in Almere. Tijdens een rijles proberen wij ervoor te zorgen dat de sfeer zo ontspannen mogelijk is. Je moet echter wel weten dat elke les hard werken is. Het doel is immers in het bezit te komen van het rijbewijs.

Onze praktijklessen worden gegeven in een Toyota Yaris schakelwagen of een Toyota Aygo automaat.

Meer weten over onze rijlessen voor ouderen Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.

Individuele aandacht, rust en creativiteit

Tijdens onze rijlessen voor ouderen leren wij de cursisten hoe je een auto moet rijden. We leren je zelfstandig en zelfverzekerd te zijn op de weg. Ons doel is om de cursist zo ver te brengen dat je na het behalen van het rijbewijs ook alleen de uitdagingen in verkeer aandurft en aan kan. Wij geven alle cursisten een eerlijk kans, ook ouderen. Daarom staat veel individuele aandacht, rust en creativiteit centraal bij onze instructeurs. Dit mag je bij ons ook verwachten.

Wij hebben tijd en aandacht voor alle type cursisten, waaronder o.a. cursisten:

  • met faalangst of examenangst;
  • met autisme;
  • met ADHD;
  • met een lichte verstandelijk beperking;
  • met een lichte lichamelijke beperking.

Bent u een type cursist dat zich niet in bovenstaand type kan vinden, neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u namelijk wel les geven. Wij regelen ook bijscholing voor cursisten met rijbewijs, die de weg niet op durven en voor cursisten waarvan het rijbewijs is ingevorderd.

Contact opnemen met Rijschool van den Pangaard

Niet bij alle rijscholen kan je terecht voor rijlessen voor ouderen in Almere. Rijschool van den Pangaard helpt je met het behalen van je rijbewijs, ongeacht je leeftijd. Zoek dus niet verder voor een rijschool. Rijlessen voor ouderen in Almere.

Wilt u meer weten of direct contact op nemen? Neem contact met ons op via ons contactformulier