Theorie cursus

Rijlessen op maat, Schakel rijles,  Automaat rijles, en Aangepaste Automaat rijles geschikt voor gehandicapte lessen in o.a. Almere

Op de website van Verkeerschool van den Pangaard willen wij u informeren over onze school en instructeurs. Wij zijn begonnen in september 1996. Sindsdien hebben wij kunnen bewijzen dat onze manier van werken vaak tot succes leidt.

Wij leren de cursist tijdens de verkeersopleiding hoe er auto gereden moet worden. Daarnaast leiden wij de cursist op tot een zelfstandige en zelfverzekerde bestuurder. Om een goede automobilist te zijn, zijn deze aspecten ook van groot belang!

Ons doel is om de cursist zo ver te brengen dat hij/zij na het behalen van het rijbewijs individueel de uitdagingen in het verkeer aandurft en aankunnen. Alle cursisten krijgen bij ons een eerlijke kans. Zo hebben wij speciale gehandicapte rijlessen in Almere.

Tijd en aandacht bij alle (gehandicapte) rijlessen in Almere

Bij onze verkeerschool staan individuele aandacht, rust en creativiteit centraal. U mag dit dan ook verwachten van onze instructeurs. Alle type cursisten krijgen bij ons tijd en aandacht.

Wij geven rijlessen aan cursisten:

 • Gespecialiseerd in het geven van rijlessen – Theorie – Praktijk
 • Van alle leeftijden van 16 tot 100 jaar met of zonder handicap die moeilijk of langzaam leren
 • Met faalangst – rijangst – examenangst
 • Gehandicapten met een lichte lichamelijke beperking o.a. :groeistoornis (1.30 meter) verlengde pendalen of uitval van een arm, hand, been of benen
 • Mogelijkheid om te sturen met één hand, indien nodig met een stuurknop met of zonder geïntrigeerde schakelaars remmen en gas geven met je handen of met gas – rem – linkervoet
 • Autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS
 • Gehandicapten met een lichte verstandelijk beperking

Praktijk-Bijscholing voor Bestuurders met Rijbewijs

 • Die de weg niet op durven Rijangst
 • Waarvan hun Rijbewijs is ingevorderd
 • Met een Acute Medische Beperking (door bv ongeval, Hersenbloeding verlamming enz)
 • CBR – Rijtest

Bent u een type cursist dat zich niet in bovenstaande type kan vinden, maar wel hun rijbewijs willen halen, neem dan gerust toch contact met ons op.

Tel : 036-52 95 420 of 0475-47 66 45 Email: verkeer@xs4all.nl

Ook buiten de regio Flevoland – Noord Holland – Limburg geven wij verkeersles, indien nodig met een aangepaste prijs i.v.m. de afstand.
Hebt u interesse in gehandicapte rijlessen of in een van andere speciale rijlessen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar: 036-52 95 420.

Nieuwe data

Op Theorieles bij Verkeersschool van den Pangaard start  woendagavond 17 februari 2016, te Almere buiten

Van 1930/2130 uur

Deze Theorie Cursus Rijbewijs B voor alle type aankomende bestuurders langzaam of snel lerend,

Alle Leeftijden !! “kleine Groepjes met veel individuele aandacht”